Baukje de Groot

De drie B’s van Baukje: bescheiden, belangrijk en betrokken.

Baukje is dé projectvoorbereider binnen ons bedrijf en in de samenwerking zul je het contact met haar als zeer prettig en sociaal ervaren. Ze is kritisch op inhoud en kwaliteit, flexibel en oplossingsgericht. Haar brede technische kennis is onmisbaar voor een goed verloop van infrastructurele projecten.

De KUNST van een goed contract

Baukje heeft het schrijven van een goed contract tot een kunst verheven. Of het nu gaat om een RAW bestek of een Technische Omschrijving: ze heeft ze veelvuldig geschreven. En kwaliteit is daarbij het uitgangspunt. Als Baukje een contract opstelt, zul je buiten voor weinig verrassingen komen te staan!

Integraliteit en FRISSE blik

Baukje heeft alle facetten van ons mooie vakgebied wel eens voorbij zien komen. Van kunstwerken zoals (beweegbare) bruggen en viaducten tot wegen, riolering en bouw- en woonrijp maken. Niet alleen nieuwbouw, maar ook renovatieprojecten zijn bij haar in vertrouwde handen. De grote kracht van Baukje, is dat ze altijd kritisch naar alle factoren en raakvlakken kijkt. Integraliteit is altijd geborgen, of het contract nu groot of klein is.

Verbindend en vertrouwd

Zoek je een fantastische projectvoorbereider? Baukje zorgt voor een goed technisch ontwerp en contract. Vanaf het eerste PvE tot en met de aanbesteding. Maar ook is zij dé adviseur die een kostenraming, vergunningaanvraag of AERIUS-berekening verzorgt. Zij is degene die de kritische vraag stelt die je zelf nog vergeten was en zij is degene die elk puntje voor je op de i zet.

Meer weten? Bel haar op!

Vraag wat zij namens FRIS voor je kan betekenen

© 2024 fris ingenieurs