Over ons

Over de verbindende ingenieurs

Introductie De schouders er onder

Ervaren, betrokken en met passie voor het ingenieurs vak, vormen René, Baukje, Marcel en Sido het karakter van FRIS Ingenieurs. Een ingenieursbureau op het gebied van Infrastructuur en Kunstwerken.

 

 

De verbindende ingenieurs

Het nieuwe logo geeft verbinding weer. De letters lopen op enkele punten in elkaar over of overlappen elkaar. Verbinding door samen de schouders eronder te zetten, maar zeker ook de verbinding als een infrastructuur met wegen, bruggen, tunnels en kanalen.

De ronde vormen zorgen voor een vriendelijke en laagdrempelige uitstraling. Precies hoe het contact met ons bureau zal worden ervaren!

Onze kracht

De kracht van FRIS Ingenieurs komt uit de mensen. Ervaren, deskundig en met passie voor het ingenieursvak en techniek. Met passie en betrokkenheid werken we aan leuke projecten op het gebied van infrastructuur en leveren we kwalitatief goede producten. Onze klanten bestaan grotendeels uit regionale overheden zoals de noordelijke gemeentes, de Provincies Fryslân, Groningen en Overijssel en de noordelijke Waterschappen. Daarnaast werken wij ook voor de private markt, zoals regionale aannemers.

We zijn werkzaam in het vakgebied van wegen, vaarwegen, dijkverbeteringen en kunstwerken zoals vaste en beweegbare bruggen, tunnels, sluizen, viaducten en gemalen.

Gevestigd in Sneek

Onze thuisbasis is in Sneek. FRIS Ingenieurs is gevestigd in de stad bekend van de Waterpoort, de houten viaducten over de rondweg én de Sneekweek. Een gezellige stad met een rijke geschiedenis en uitstekende ontsluiting. Vanuit Sneek kan FRIS met gemak de gehele bovenste helft van Nederland (én daarbuiten) bereiken.

Interesse? Neem contact op

René, Baukje, Marcel en Sido staan voor je klaar! Klik op hun thumbnail om meer over ze te weten te komen!

PROJECTLEIDER INFRASTRUCTUUR

Rene Feenstra

tel: 06 83 30 76 78
WERKVOORBEREIDER/ CONTRACTSCHRIJVER

Baukje de Groot

tel: 06 83 30 71 76
ADVISEUR INFRASTRUCTUUR

Marcel Poelstra

tel: 06 39 70 26 31
Projectingenieur Infrastructuur

Sido de Groot

tel: 06 23 95 95 58
© 2024 fris ingenieurs