René Feenstra

Positief met passie voor techniek. Dat is hoe je René perfect kunt omschrijven. René is de meest positieve senior adviseur die je gaat meemaken. En het senior zijn zit hem niet beslist in zijn leeftijd, maar vooral in zijn enorme werkervaring, kennis en netwerk.

Een KUNSTWERK van een CV

Op René zijn CV staan zóveel (bijzondere) projecten, dat je het bijna zelf een kunstwerk kunt noemen. Het grootste deel van zijn ervaring ligt namelijk in het vakgebied kunstwerken. Bruggen, aquaducten, gemalen, viaducten, sluizen en tunnels: ze staan er allemaal op. Van groot tot klein, van integraal contract tot kleine werkomschrijving, René heeft ervaring met alle soorten en maten.

Een FRISSE blik

Denken in kansen, oplossingen en ‘wat je wel hebt of kunt’ is kenmerkend voor René. Zijn positieve instelling brengt hij over op de (project)teams waarin hij werkzaam is. Dit doet hij op een actieve manier waarin hij zelf het voortouw neemt. Zijn technische kennis, proceskennis, oog voor omgeving én gevoel voor de politiek maakt hem een complete allround project-, ontwerp- of teamleider met kennis van zaken.

ORGANISEREN met energie

Met een nuchtere instelling ligt de kracht van René in het organiseren. Samen de schouders ergens onder zetten en aan een project werken zorgt voor energie. Hij denkt altijd mee en is benaderbaar voor iedereen. Projecten met meerdere disciplines en een integraal karakter vindt René een mooie uitdaging. Dáár komt zijn organisatievermogen het beste tot zijn recht.

Een TOTAALSPELER

Naast kunstwerken en liefde voor voetbal, heeft René namelijk ook ervaring met de overige facetten van de infrastructuur zoals wegen, vaarwegen en de bebouwde omgeving. Menig stagiair is intussen door René begeleidt en ook voor een gastcollege of beroepenvoorlichting is hij altijd beschikbaar.

Meer weten? Bel hem op!

Bel hem op en vraag wat hij namens FRIS voor je kan betekenen!

© 2024 fris ingenieurs