Sido de Groot

De nieuwsgierige junior. Sido is een rustige, vrolijke kerel die je er goed bij kan hebben. Hij gaat enthousiast te werk en werkt gestructureerd.

Gelijk van start

Na het verlaten van de schoolbanken is Sido direct bij ons aan de slag gegaan. Hij heeft tijdens zijn afstudeerstage bij ons laten zien dat hij meer in zijn macht heeft. Sido heeft een actieve werkhouding, werkt gestructureerd en is leergierig. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij laten zien dat hij nieuwe dingen snel oppikt, meedenkt en er voor open staat om zichzelf verder te ontwikkelen.

Model(leren)

De focus tijdens het afstuderen lag op het ontwerpen en modelleren. Dit is waar Sido’s interesses liggen. Hij heeft zich in korte periode verder weten te ontwikkelen op het gebied van ontwerpen en modelleren. Door gebruik te maken van Civil 3D en de Subassembly Composer heeft hij tijdens deze periode een 3D model opgebouwd dat van hoge kwaliteit is.

Oplossingsgericht te werk gaan

Wanneer Sido iets in zijn bol heeft zoekt hij dit tot op de puntjes uit. Om vervolgens tot de best passende oplossing te komen. Hij werkt oplossingsgericht, toont doorzettingsvermogen, is erg nieuwsgierig en staat daardoor open voor nieuwe ontwikkelingen. Hij gaat uitdagingen niet uit de weg, maar pakt deze met beide handen aan!

Zijn steentje bijdragen

Het mooiste aan dit vakgebied vindt Sido dat je bijdraagt aan een team waarbij je samenwerkt aan diverse grote, of kleine projecten. Om vervolgens met trots over deze projecten te kunnen vertellen en mensen te enthousiasmeren. Sido wil de komende jaren graag uitgroeien tot hoogwaardig Civieltechnisch ingenieur. En zich ontwikkelen tot de onmisbare schakel binnen projecten in de GWW.

 

Meer weten? Bel hem op!

Bel hem op en vraag wat hij namens FRIS voor je kan betekenen!

© 2024 fris ingenieurs